Routebeschrijving praktijk Kei-JIJ

De praktijkruimte van Kei-JIJ bevindt zich op de 
Sonsbeekweg 26, 6814 BC Arnhem

Met de auto

Volg de borden Arnhem Centrum.

Vlak bij de praktijk zijn betaalde parkeerplaatsen beschikbaar, aan de parkzijde. Je betaalt met bankpas of met creditcard voor parkeren aan de Sonsbeekweg en aangrenzende straten. (Tarief €2,90 per uur). Let op, bij parkeren aan de bebouwde zijde, vergunningshouders, riskeer je een boete.

Je kan ook parkeren in de garage bij het Centraal Station. (Voor navigatiesysteem: Willemstunnel 1, 6811 KZ Arnhem, tarief €2,52 per uur, maximaal €15,20 per dag)

Verlaat de garage vervolgens via de voetgangersuitgang Centrum.

Je loopt in ongeveer 10 minuten vanaf deze garage naar mijn praktijkruimte (zie route openbaar vervoer Bus).

Gratis parkeren is mogelijk, maar is wel verder weg en vraagt een wandeling van 5 tot 10 minuten. Daarnaast is er geen garantie dat er ook daadwerkelijk ter plekke vrije plaatsen zijn. Verder raad ik je aan om zelf goed te checken of je inderdaad gratis geparkeerd staat. Gratis parkeren is mogelijk rondom de Sint Pieterlaan, De Wiltstraat, Pontanuslaan en Sloetstraat.


Openbaar vervoer

Neem de trein of de bus naar het Centraal Station in Arnhem. 

Trein: Verlaat het station aan de Sonsbeekzijde (achterzijde van het station). Je bevindt je dan op de Amsterdamseweg. Ga rechts, aan het einde van de weg bij verkeerslichten oversteken. Ga nu linksaf. Net voor het park begint rechts de Sonsbeekweg (klik hier voor de route in Google Maps). 

Bus: Verlaat het (bus)station aan de centrumzijde, en volg de groene wandelroutebordjes richting Park Sonsbeek. Zo loop je via het Willemsplein naar de Zypsepoort (zie kaartje). Je moet onder het spoor door. Na de Zypsepoort steek je over en loop je rechtdoor richting Park Sonsbeek. Net voor het park begint rechts de Sonsbeekweg (klik hier voor de route in Google Maps).