Links

Kinderen en jongeren:

www.kankerspoken.nl
Deze site geeft je de mogelijkheid vragen te stellen en in contact te komen met lotgenoten die ook een ouder met kanker hebben.

www.voorjongehelden.nl 
Een site met informatie over scheiding, rouw en verlies.

www.achterderegenboog.nl 
Een site voor kinderen en jongeren, die van dichtbij te maken hebben (gehad) met het overlijden van een dierbare binnen het gezin.

www.herinnerdingen.nl 
Een site waarop kinderen een (digitaal) monumentje kunnen maken voor een dierbare overledene.

www.lucai.nl 
Stichting Lucai organiseert maandelijks voor ernstig zieke tieners en hun gezin een compleet verzorgde, kostenloze, onvergetelijke en onbezorgde vakantieweek in de directe omgeving van Uden. 

 

Ouders:

www.oudersvanjongehelden.nl 
Een site met informatie over scheiding, rouw en verlies.

www.in-de-wolken.nl 
Deze site geeft informatie via publicaties, brochures, boeken en een uitgebreide literatuurlijst. Op het terrein van kinderen en jongeren die te maken hebben met het verlies door de dood.

www.oudersoverledenkind.nl
Vereniging Ouders van een Overleden Kind. Site van een zelfhulporganisatie van lotgenoten die elkaar begrip en medeleven kunnen bieden door middel van persoonlijke of telefonische gesprekken, groepsgesprekken of correspondentie.

www.lieve-engeltjes.nl 
Een lotgenotencontactgroep via internet voor ouders waarvan een kind is overleden tijdens de zwangerschap, geboorte of op latere leeftijd.

 

Kei-JIJ is verbonden aan:

logo-Netwerk-palliatieve zorg regio-GV.png

Netwerk Palliatieve Zorg
Kei-JIJ is een van de samenwerkingspartners in het netwerk 
Palliatieve Zorg regio Gelderse Vallei. In het netwerk werken professionals maar ook vrijwilligers en mantelzorgers samen aan goede palliatieve zorg. Kijk voor meer informatie en contact op www.netwerkpalliatievezorg.nl/

 

Unknown.png

 

 

Stichting PAL
Kei-JIJ is lid van het platform van Stichting Palliatieve Zorg voor Kinderen (Stichting Pal). Voor deze stichting neem ik deel en ben ik verbonden aan diverse projecten. 
Intensieve kindzorg vereist een gecoördineerde aanpak. Stichting PAL brengt daarom met haar projecten professionals op dit gebied samen, en vindt dat elk ernstig ziek kind recht heeft op de beste zorg! Kijk voor meer informatie op www.kinderpalliatief.nl

 

kinderpalliatief logo-240x48.png

Het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg is een initiatief van Stichting PAL Kinderpalliatieve Expertise en de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK), in samenwerking met het werkveld. Op deze website vindt u alle informatie over kinderpalliatieve zorg, de zorg aan kinderen met een levensduurverkortende of levensbedreigende ziekte en hun gezin. www.kinderpalliatief.nl

 

oncologienetwerka.jpg Oncologisch netwerk Arnhem – Noord is een team van gespecialiseerde zorgverleners. Wij bieden u vanuit verschillende invalshoeken ondersteunende begeleiding tijdens en na de medische behandeling van kanker. www.oncologienetwerkarnhemnoord.nl

stichting jonge helden.jpg

Stichting Jonge helden wil voorkomen dat kinderen/tieners ernstig vastlopen nadat ze met een ingrijpend verlies te maken hebben gehad dat ze niet (voldoende) hebben kunnen verwerken. 

In Samenwerking met Stichting Jonge Helden organiseert Kei-JIJ lotgenoten bijeenkomsten voor kinderen tussen 6-12 jaar, waarvan iemand in het gezin ernstig ziek is (OverHoop) of is overleden (Ster groep). Neem contact op met Agmar Butcher, Kei-JIJ of kijk op www.stichtingjongehelden.nl voor meer informatie.

ToonhermansHuislogo.jpg

Het Toon Hermans Huis Arnhem is een inloophuis voor iedereen in Arnhem en omgeving die met kanker te maken heeft of heeft gehad. Hier kunt u, al naar gelang uw eigen behoeften, tot rust komen of juist een activiteit oppakken om vanuit uw eigen kracht uw leven weer op te bouwen. Kijk op www.thharnhem.nl 

 

 Afscheidswijzer.jpg

Kei-JIJ is ook te vinden in de Afscheidswijzer editie Arnhem! Afscheidswijzer wordt in samenwerking met gemeente Arnhem uitgegeven. Het is een praktisch en informatief naslagwerk over afscheid nemen, de dood, uitvaart en alles wat daarop volgt. Je vindt er bedrijven en instellingen in de regio. Deze is gratis bij af te halen bij o.a. de receptie Kei-JIJ Ma t/m Vr 09.15- 16.00 of neem contact op voor een afspraak. Of klik hier om de publicatie online te bekijken.

STOVV3.jpg

STOVV geeft rouw en verlies de aandacht die het verdient. Wij willen je ondersteunen om jouw verlies lichter te dragen.
Stovv is een stichting en wil de mogelijkheid geven om begeleiding te krijgen bij moeite op het gebied van rouw- en verliesverwerking. 
Afhankelijk van je financiële situatie kan STOVV financieel ondersteunen. STOVV richt zich daarbij op kinderen en jongeren tot 25 jaar.

 

miskraamverwerken.jpg


Miskraamverwerken.nl
Heb je behoefte aan deskundige hulp bij het verwerken van een miskraam? KeiJIJ is verbonden aan www.miskraamverwerken.nl. Hier vind je onder het kopje ‘Miskraam Verwerken’ professionals die jou graag terzijde staan, vaak in je eigen regio. Veel van deze aanbieders hebben zelf ook een miskraamverleden, wat het voor jou nog een stuk vertrouwder maakt. Tip: kies voor iemand tot wie jij je aangetrokken voelt.

zorgkaartvoorkids.png

 


www.zorgkaart4kids.nl

netwerk integrale kindzorg.png Kei-jij neemt deel aan ‘Netwerk Integrale Kindzorg Noordoost – voor gezinnen met een ernstig ziek kind’. NIK Noordoost is een samenwerkingsverband van hulpverleners uit verschillende organisaties en disciplines, met kennis van en ervaring met de zorg voor ernstig zieke kinderen.


kjra.png

 www.kjra.nl